In Deze STEDEN Mag Je NIET VERHUREN | Real Estate MasterclassThomas legt in deze video uit hoe zit met opkoop bescherming en waar het ingezet gaat worden. Valt het allemaal mee? Blijk kijken voor het antwoord!

Op de hoogte blijven? Abonneer op dit kanaal!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

🏠 Interesse in Vastgoed? Check onze GRATIS training:
☎️ GRATIS 30 minuten Strategie Gesprek:
🏆 Benieuwd naar ons betaalde programma
🎧 Luister ook onze podcast!
📖 Lees hier onze blog!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal zie je wekelijks waardevolle video’s omtrent vastgoed zoals interviews met onze Real Estate Masterclass coaches, interviews met cursisten, tips and tricks en updates uit de vastgoedwereld. Vragen over deze video? Laat ze achter in de reacties!

#vastgoed #realestatemasterclass #shouxinwu

4 comments

  1. Ik vind het opkoopverbod, zelfbewoningsplicht (hoe je het ook wilt noemen) op dit moment nog het minst zorgelijke. Waar we ons echt zorgen over moeten maken is dat De Jonge straks met middenhuurbescherming gaat komen (grens sociale huur omhoog of een aparte gereguleerde huur met puntensysteem voor middenhuur). Dit betekent feitelijk dat een aanzienlijk deel van je huidig rendement kan verdampen, omdat dit betekent dat je straks een max huurprijs mag vragen voor je vastgoed, waar je vrolijk in de vrije sector zat gaat dat niet altijd meer op. Voorbeeld: apartementje 40m2 in centrum Amsterdam nu vrije sector €1750 expatmarkt, straks waarschijnlijk naar €1000, reken maar uit je verlies van rendement.

  2. Als ik een huis koop onder de woz waarde, mag ik dan wel verhuren en gelden deze regels dan wel of niet? Wat als ik 2 huizen koop onder de woz waarde per huis, maar samen wel boven de woz waarde uitkomt, geldt deze regeling dan ook dat ik wel of niet mag verhuren?

  3. Is deze regel alleen van toepassing op nieuw aan te kopen woningen? Ik ben een woning aan het opknappen voor de verhuur maar deze is nog niet verhuurd. Staat wel in een van de genoemde wijken.

Leave a comment

Your email address will not be published.